Teranino festival u Balama: uživajte u Zembie’s burgerima i istarskoj hrani

Rado smo se odazvali Teranino festivalu u Balama! Prvo izdanje ovog festivala na rasporedu je 11. i 12. ožujka u Balama.

Povijest Teranina seže daleko u prošlost i on je odraz naše bogate kulturne baštine. Proizvodi se od autohtone sorte crnog vina Teran, a proces pripreme je složen i precizan.

Street food i istarska hrana

Kako posjetitelji ne bi ostali gladni, Zembie’s street food pobrinut će se za bogatu ponudu hrane. Za mlade smo pripremili modernu street varijantu, a stariji će moći uživati i u tradicionalnim istarskim jelima.

Prisutni će moći uživati u dva naša burgera: chickenu i classicu. Osim toga u ponudi će biti popularni chicken wings, maneštra, pljukanci s boškarinom, pljukanci s raguom od gljiva. Cijene će biti popularne, festivalske i kretati će se ovisno o jelu, od 2 do 6 eura.

Ne propustite Teranino Festival

Na Teranino festivalu predstavit će se 14 vrhunskih proizvođača Teranina iz Istre. Posjetiteljima će to biti odlična prilika za sve da probaju i upoznaju različite okuse i arome ovog jedinstvenog likera. Cilj održavanja ovog festivala je učiniti Teranino prepoznatljivim kao proizvod koji dolazi s područja istarske županije.

Program

Otvorenje festivala je u subotu, 11. ožujka s početkom u 12h, a očekuju se brojni uzvanici iz gastronomije i javnog sektora. Program se nastavlja do kasnih večernjih sati, a od 21h slijedi koncert benda The Night Express. U nedjelju se program nastavlja također u 12h i traje do 19h.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service
Choose Image